Transporttjenester


 

OTbud1

Budbil

For mindre forsendelser har vi en egen avdeling for rask og presis håndtering og levering. Vi har faste turer fra Nord-Jæren til Ryfylke, med flere daglige avganger, og tar ekstraturer ved behov, både når det gjelder korte og lengre turer. Vi disponerer også varebil med kjøl.


 

Lokal

Lokaldistribusjon

Vi tilbyr lokaldistribusjon på Nord-Jæren og mellom Nord-Jæren og Ryfylke, med skapbiler, åpne biler og semitrailere. Henting og levering direkte hos kunder. Vårt nettverk av ruter og varierte bilpark gjør det alltid mulig å finne en god transportløsning.


 

OT2

Godsbilruter

Vi har flere godsbiler mellom Nord-Jæren og Ryfylke. Noen av våre biler går i faste ruter med utgangspunkt i Godsterminalen AS på Forus, samt samlast fra flere av speditørene i området, med ruter til Forsand, Strand og Hjelmeland.


 

OTtermo1

Termotransport

Vi har flere biler som er tilrettelagt for temperaturregulert transport med både kjøl, frys og varme. Sjåførene som kjører disse bilene har lang erfaring og god kompetanse i transport av matvarer.


 

NyKranbil

Kranbil

Vi disponerer flere kranbiler i ulike størrelser. Kranbilene brukes blant annet til kjøring for byggevarefirma, mekanisk industri og øvrig kraning.


 

OT3

Semitrailere og spesialtransport

Vi disponerer spesialutstyr og forskjellige semitrailere i ulike varianter, og kan påta oss spesialoppdrag av både langt og bredt gods, med eller uten følgebil. Vi har mannskap med riktig erfaring, faste rutiner for innhenting av de tillatelser som måtte være nødvendig for ditt/deres spesialoppdrag. Vi har også en god og konstruktiv kontakt med veimyndigheter og politi, slik at minst mulig problemer måtte dukke opp under slike transportoppdrag.


 

OsterhusNGbil

Liftbil/krokliftbil

Østerhus Transport er Norsk Gjenvinning sin transportpartner i Ryfylke på lift og krokliftkjøring. Vi disponerer liftbil og krokliftbil med henger.


 

LagerTerminal

Lagerterminal

Østerhus Transport disponerer egen lagerterminal på Tau hvor vi laster om, sorterer og kjører ut. Har du et transportbehov eller lagerbehov, ordner vi det!